Sipariş İşlemleri

07-08-2021 12:08

Ürün Arama

Sipariş etmek istediğiniz ürünleri, ana sayfa üstündeki "Arama” alanı yardımıyla ürünün ismini ya da markasını yazarak kolayca arayabilirsiniz. Arama sonucunda çıkacak ürünlerden sipariş etmek istediklerinizi adet/kg. girdikten sonra sepete ekle butonuyla sepetinize ekleyebilirsiniz.

Sipariş Oluşturma

Siparişinizi oluşturmaya başlamadan önce üye girişi yapmanız gerekmektedir. Ana sayfada yer alan reyonlar arasında gezinerek ya da sayfanın üstündeki arama alanına ürün isim ya da markasını yazarak sipariş etmek istediğiniz ürünleri belirleyebilirsiniz.Belirlediğiniz ürünleri sepetinize ekleyebilir, siparişinizi tamamlamaya geçmeden önce"Sepete Git"butonuyla sepetinizi görüntüleyebilirsiniz. Sepet sayfasında, sepetinizdeki ürünleri silebilir, adet/kg. güncellemesi yapabilirsiniz."Devam Et"butonuyla siparişinizi tamamlama işlemine başlayabilirsiniz. Teslimat adresi ve fatura bilgilerinizi girdikten sonra açılan ekranda teslimat günü ve saatinizi seçebilirsiniz. Ödeme ekranında ödeme seçenekleri arasından ödeme şeklinizi belirleyebilir, toplam sipariş tutarınızı ve ödeyeceğiniz tutarı görebilirsiniz. Mesafeli Satış Sözleşmesi’ni okuduğunuzu ve koşulları kabul ettiğinizi işaretleyerek siparişinizi sonlandırabilirsiniz. Sonrasında açılacak ekranda sipariş ettiğiniz ürünlerin listesini, ödeyeceğiniz tutarı, teslimat ve fatura bilgilerinizi görebilirsiniz. Bu ekran aynı zamanda Eğitkoop Sanal Market üyelik bilgilerinizde kayıtlı e-mail adresinize de mail olarak ulaştırılacaktır.

 

Siparişin Onaylanması

Sipariş sonlandırma işleminizden sonra, siparişinizin hazırlanacağı mağazaya oluşturduğunuz siparişiniz sipariş numaranız ve sipariş bilgilerinizle beraber ulaşmakta ve Eğitkoop Sanal Market ekibimiz tarafından ürünleriniz hazırlanarak, siparişiniz onaylanmaktadır.

 

Sipariş İptali

 

Oluşturduğunuz ve ödemesini online ya da kapıda ödeme olarak tamamladığınız siparişinizi Siparişlerimmenüsünden iade ve iptal işlemleri butonundan iptal edebilirsiniz.

Not: Siparişiniz için online ödeme yaptıysanız, bu tutar, siparişiniz onaylanana kadar banka tarafında açık provizyon olarak gözükmekte ve siparişinizin teslimatı ile satışa dönüşmektedir. Siparişinizin, tarafımızca onaylanmadan önce iptal edilmesi durumunda, açık provizyon tutarınız kartınızın bağlı olduğu banka tarafından üç veya beş iş günü içerisinde kartınızın limitine geri yansıtılmaktadır. Onaylanan ve faturası kesilen siparişlerin iptal edilmesi durumunda maksimum on iş günü içinde ödediğiniz tutar kartınıza iade edilecektir.

 

Sipariş Güncellemesi

Oluşturduğunuz ve ödemesini online ya da kapıda ödeme olarak tamamladığınız siparişinizi 0266 718 3037 yada 0539 552 6293 numaralarından bize ulaşarak güncelleyebilirsiniz.

 

Siparişe Ek Yapma

Oluşturduğunuz ve ödemesini online ya da kapıda ödeme olarak tamamladığınız siparişinizi 0266 718 3037 yada 0539 552 6293 numaralarından bize ulaşarak ilave ürün ekletebilirsiniz.

Siparişlerim

Ana sayfada yer alan Üyelik Menüsü altından ulaşabileceğiniz "Siparişlerim" menüsünde, daha önce verdiğiniz Eğitkoop Sanal Market siparişlerinizi ve var ise Eğitkoop siparişlerinizi görüntüleyebilir ve önceki siparişleriniz üzerinden yeni bir sipariş oluşturabilirsiniz. Siparişlerinizi, ürünleri reyon bazında görüntüleyerek ya da tarihe göre seçim yapıp sipariş detaylarına girerek listeleyebilir ve kolayca önceki siparişlerinizdeki ürünleri sepetinize ekleyerek yeni bir sipariş oluşturabilirsiniz.

 

Favori Ürünlerim

Eğitkoop Sanal Market’te alışveriş yaparken sık alışveriş yaptığınız ya da beğendiğiniz ürünleri ürün detayında yer alan Kalp ikonu ile Favori Ürünler listesine ekleyebilir, Favori Ürünlerim menüsünden favori ürünlerinizi görüntüleyebilir, siparişlerinizi seçtiğiniz favori ürünleriniz ile hızlı bir şekilde tamamlayabilirsiniz. Favori ürün listenizden çıkartmak istediğiniz ürünleri "Favorilerimden Çıkar" seçeneği ile çıkartabilirsiniz.


IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.